Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- «سعید آقاخانی یک کارگردان و بازیگر بسیار کار بلد و حرفه‌ای است که در دنیای مدرن امروزی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد» این بخشی از تجربه سیروس حسینی فر بازیگر نقش سیروس در مجموعه تلویزیونی «نون. خ ۲» از ایفای نقش در این سریال است. تاریخ انتشار: 09:49 - 30 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۳۴۷۲

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، این شب‌ها فصل دوم سریال تلویزیونی «نون.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خ» که در فصل اول با استقبال بسیار خوب مخاطبان سیما مواجه شده بود از شبکه سیما در حال پخش است یکی از بازیگران این سریال سیروس حسینی فر بازیگر نقش سیروس است، حسینی فر از نحوه انتخابش برای بازی در این نقش، تجربه همکاری با سعید آقاخانی و نظر مردم درباره سریال  می‌ گوید.

چگونه برای نقش سیروس انتخاب و به این پروژه اضافه شدید؟
با توجه به بازخوردهای بسیار خوب مردم در فصل اول این سریال و همچنین به دلیل اینکه بخشی از هنرمندان این سریال را بازیگران کُرد تشکیل می دهند، خیلی علاقه‌مند بودم که به این تیم ملحق بشوم و با توجه به این که من کرد هستم و در زمینه بازیگری سابقه فعالیت داشتم با تشخیص آقای آقاخانی به مجموعه «نون. خ ۲» اضافه شدم. همچنین از اتفاق‌های دلچسب در این سریال، یکی بودن نام کاراکتر با نام اصلی من بود که جذابیت ویژه‌ای برای من داشت و امیدوارم خاطره خوشی از این نقش در ذهن مردم باقی بماند.

تجربه همکاری با سعید آقاخانی چطور بود؟
به نظر من سعید آقاخانی یک کارگردان و بازیگر بسیار کار بلد و حرفه‌ای است که در دنیای مدرن امروزی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و سوابق درخشان او در خاطره دوستداران سینما و تلویزیون ماندگار است. همکاری با او بسیار لذت بخش بود و تجربیات بسیار ارزشمندی برای من به همراه داشت.

جالب‌ترین واکنش مردم نسبت به سریال «نون.خ» چه بود؟
با توجه به واکنش‌هایی که دیدم دو نکته برای مردم خیلی جذابیت داشت، یکی لهجه‌ها و دیگری نوع معاشرت مردم که ریشه در فرهنگ کهن مردم کرد کشورمان دارد. اما در مورد نقش خودم جالب‌ترین واکنش مردم، شوخی با موهای من در سریال و مقایسه با شخصیت‌های محبوب کارتونی نظیر آنشرلی و آلیس در سرزمین عجایب بود.

درباره گریم جالب رنگ شدن موهای سر برای مخاطبان بگویید.
تغییر رنگ موقتی موهای من از ابتدا در فیلمنامه  بود، اما پس از مشورت با سعید آقاخانی به این نتیجه رسیدیم که این تغییر رنگ به صورت دائمی تا انتهای سریال با شخصیت سیروس همراه باشد که در همین جا میخواهم از طراح گریم عزیز آقای بابک اسکندری هم تشکر کنم که برای گریم من در این سریال خیلی زحمت کشیدند.

بیشتر بخوانید: تدارک تلویزیون برای ماه مبارک رمضان/آخرین وضعیت ساخت سریال «موسی (ع)»

تا الان از بازخوردها راضی بودید؟ و واکنش مردم عزیز کُرد به این سریال و نقش شما چه بوده است؟
بازخوردها در فضای مجازی بسیار خوب است و واقعاً از استقبال مردم شگفت زده شدم. قطعاً این رضایت مردم حاصل تلاش شبانه روزی عوامل سریال است که میخواهم از همین جا از همه همکاران عزیزم و همچنین همراهی مردم غیور کُرد تشکر کنم.

آیا پیشنهاد تازه‌ای برای بازی در دیگر سریال‌ها دریافت کرده اید؟
بله.دو سه پیشنهاد جدید دارم، ولی قطعی نشده که البته به احتمال زیاد با آقای محمد مسلمی کارگردان خوب کشور در زمینه کودک همکاری خواهم داشت.

 

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نون خ سعید آقاخانی شبکه یک سعید آقاخانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۷۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها

رحمن دشتی رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس در گفت‌وگو با خبرنگارخبرگزاری علم و فناوری آنا به مشکلات اجرای طرح‌های واحدهای فناور این پارک اشاره کرد و گفت: هم اکنون برای اجرای این طرح‌ها با چندین مشکل مواجه هستیم. یک، شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور با توجه به قواره‌های پایین شان در حوزه‌های رقابتی نیاز به سرمایه  ثابت و سرمایه در گردش دارند. این شرکت‌ها عملا در بخش تسهیلات با چالش‌های جدی مواجه هستند. امسال موفق شدیم، ۶۰ میلیارد تومان سرمایه در اختیار این شرکت‌ها قرار دهیم.

وی افزود: همچنین در حوزه تسهیلات تبصره ۱۸ نیز اعتبار خوبی ایجاد شده است، اما برای جذب این تسهیلات به هماهنگی جدی بانک‌ها در این مسیر نیاز است تا شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور بتوانند برای دریافت این اعتبار اقدام کنند.

دشتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بانک‌ها برای ارائه تسهیلات تبصره ۱۸، علاوه بر نقدینگی، ضمانت نامه‌های متعددی می‌خواهند. این ضمانت نامه‌ها برای شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور، نوپا و نوآور سنگین است. این شرکت‌ها بر اساس دانش و آگاهی می‌خواهند یک بخش از مشکلات صنعت و جامعه را برطرف کنند بنابراین ضمانت نامه‌های این شرکت‌ها باید تسهیل شود. ضمانت نامه ملکی که از این افراد مطالبه می‌شود، عملکرد سختگیرانه‌ای را برای آنها ایجاد می‌کند.

وی تاکید کرد: عملیات‌های زیرساختی نیز یکی از معضلات و مشکلات بزرگ پارک‌های علم و فناوری است. زمین‌ها تنها با ایجاد گذر و تاسیسات قابل واگذاری به پارک‌های علم و فناوری هستند. ما در استان بوشهر به میزان ۲ کیلومتر گذر‌ها را ایجاد کرده‌ایم. ۲ هزار هکتار زمین نیز  در وهله نخست قابل واگذاری است، اما در زمینه تاسیسات آنها و روسازی آن گذر‌ها هنوز اتفاقی نیفتاده که اعتبارات ویژه‌ای می‌طلبد.

به گفته وی، تا زمانی که ما نتوانیم شرایط زیرساختی از ایجاد گذر تا تاسیسات الکتریکی، آب و برق و ... را مهیا کنیم، ساختن شرکت‌ها در محل زمین‌های پارک‌های علم و فناوری و ایجاد تولید دانش پایه در قطعات کوچک با چالش‌های جدی مواجه می‌شود از اینرو برای رفع این مشکلات نیاز به تسهیلات ویژه‌ای داریم.

بودجه پارک‌های علم و فناوری در مقایسه با دانشگاه‌های مادر اندک است

رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس درباره بودجه پارک‌های علم و فناوری گفت: پارک‌های علم و فناوری دو بودجه هزینه‌ای و تملکی دارند. بودجه هزینه‌ای پارک‌های علم و فناوری صرف حقوق کارکنان و تسهیلات مربوط به شرکت‌های تازه وارد به مراکز رشد می‌شود؛ شرکت‌هایی که نیاز به تسهیلات اولیه دارند تا بتوانند خدمات و تولیدات اولیه شان را متناسب با ایده نظری‌شان ارائه دهند. میزانی از این بودجه نیز در راه سرمایه در گردش برخی از شرکت‌های بزرگ می‌شود؛ این شرکت‌ها در راه بازار هستند و نیاز به سرمایه شش ماه و یک ساله دارند تا بتوانند نسبت به تولید یا ایجاد قراردادشان اقدام کنند.

وی یادآورشد: بودجه تملکی پارک‌های علم و فناوری نیز در راستای اجرای پروژه‌های عمرانی صرف می‌شود. میزان این بودجه‌ها بسیار اندک است. پارک‌های علم و فناوری می‌توانند با کمک و مساعدت استانداری و سازمان برنامه و بودجه، بودجه تملک و عمرانی را دریافت کنند. اگر این بودجه از استانداری و سازمان برنامه و بودجه اتفاق بیفتد، بسیاری از مشکلات مجموعه ما برطرف خواهد شد.

وی بیان کرد: پارک‌های علم و فناوری می‌توانند یک بودجه نیز از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان دریافت کنند. ما اکنون برای دریافت بودجه‌های استانی و معاونت علمی و فناوری اقدامات اولیه را انجام داده ایم. اگر این بودجه‌ها و تسهیلات به موقع دریافت کنیم، روند اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساخت‌های ما سریعتر پیش خواهد رفت. در این صورت شاهد رونق شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور خواهیم شد.

وی در پاسخ به این سوال که بودجه سال آینده پارک علم و فناوری خلیج فارس چقدر است، گفت: هنوز رقم بودجه مشخص نشده است. در حال حاضر کلیات بودجه در مجلس تصویب شده و مابقی آن در حال رایزنی و چانه زنی است.

دشتی افزود: متاسفانه بودجه پارک‌های علم و فناوری در مقایسه با دانشگاه‌های مادر استان، بسیار ناچیز است. بودجه یک دانشگاه مادر در استان نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان، اما بودجه پارک علم و فناوری ۸ درصد از این سرمایه است. ما باید بپذیریم دانشگاه وظیفه آموزش نیروی‌های تخصصی و کاربردی را دارد و برای تربیت این افراد برنامه ریزی می‌کند و دارای سلف، خوابگاه و امورات دانشجویی، پژوهشی و آموزشی است. پارک‌های علم و فناوری قرار است از خروجی دانشگاه‌ها بهره ببرند از اینرو باید امکانات لازم در اختیار داشته باشد تا بتواند فارغ التحصیلان دانشگاهی را متصل به بازار کار کند و این افراد نیز بتوانند با ارائه خدمت و ایده‌ای فناورانه مشکلی از جامعه وصنعت برطرف سازند.

وی گفت: اگر نتوانیم به موقع این اعتبارات را به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور تخصیص دهیم، با توجه به نرم تورم، قدرت خرید و پیاده سازی ایده‌های آنها به درازا خواهد کشید. اگر سرمایه در گردش به موقع به شرکت‌ها تزریق شود، انگیزشی برای ادامه فعالیت این افراد به وجود می‌آید. به طبع با ایجاد این انگیزش، اعتبار و اعتماد فناوران بیشتر می‌شود و این افراد می‌توانند خدمات ویژه‌ای به جامعه و صنعت ارائه دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟
  • سرزمین آفتاب در سالروز شهادت ششمین اختر آسمان ولادت غرق ماتم است
  • مقایسه تقابل ۴تیم بزرگ لیگ ایران با ۴ لیگ اروپا
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • مأموریت دشوار بلینکن
  • (ویدیو) مقایسه پراید با خودروهای آمریکایی توسط یک افغانستانی
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب